Produse de calitate Kledor

Alegerea pardoselei este una dintre cele mai importante decizii de luat la amenajarea unui spatiu, indiferent de destinatia acestuia: spatii publice, birouri, cladiri comerciala sau industriale, hoteluri si restaurant, unitati de invatamant, spatii de recreere si de distractie sau locuinte familiale.

In oricare din aceste spatii pardoseala este perfect vizibila, prin urmare este o parte integranta a conceptului decorativ. De asemenea, este expusa in permanenta traficului, deci rezistenta in timp - data de calitatea garantata de producator - si montarea de catre profesionisti sunt doua conditii esentiale pentru o lucrare care satisface pe deplin nevoile clientului.

Firma noastra va pune la dispozitie echipe specializate pentru montajul produselor:

 • Mocheta
 • Underlay

 • Covor PVC
 • Bariere de praf
 • Servicii de montaj si reparatii pardoseala


 • Alegerea celui mai potrivit tip de pardoseala este o provocare pentru arhitect sau designerul de interior, deoarece pardoseala trebuie sa fie frumoasa, sa adauge personalitate spatiului dar, in acelasi timp, este absolut necesar sa fie practica, de calitate si foarte rezistenta in timp, pentru a satisface pe deplin nevoile clientului.

  Echipa Kledor a devenit, in cei aproape 10 ani de activitate, un lider in domeniul acoperitorilor de pardoseala pentru clientii business. Produsele oferite - importate de la cei mai renumiti producatori din Uniunea Europeana - si serviciile de calitate, la un pret competitiv, sunt cele doua atuuri ale companiei.

  Fie ca se alege varianta traditionala, reprezentata de mocheta, fie ca se alege o varianta mai moderna, de genul covorului PVC, specialistii Kledor Concret proiecteaza si executa lucrari de amenjare care adauga stil, eleganta si valoare spatiului respectiv.

  Pentru cladirile rezidentiale, frumusetea si eleganta sunt aspectele cele mai importante. In cazul cladirilor industriale, cu trafic intens, rezistenta si functionalitatea sunt principalii parametri de luat in consideratie.

  Insa cel mai important aspect este costul: cea mai buna alegere trebuie sa tina seama de rezistenta la uzura si de costurile adiacente de mentenanta a lucrarii. Calitatea produselor si a serviciilor de montare a pardoselii este relevanta pentru un cost avantajos pe termen lung. Alegeti produsele si serviciile profesionale Kledor si veti fi pe deplin satisfacuti! Iata avantajele noastre:
  • Suntem distribuitori directi ai celor mai renumiti producatori din Uniunea Europeana, din tari cu traditie, precum Germania, Belgia, Italia, Danemarca, Irlanda, Olanda. Prin urmare, negociem direct preturile cu furnizorii, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune preturi de pe piata;
  • Produsele noastre sunt certificate, prin urmare respecta cele mai inalte standarde europene in domeniu. Avantajul pentru dumneavoastra: garantia calitatii si a rezistentei in timp a pardoselii;
  • Servicii profesionale de consultanta in alegerea celei mai bune solutii de decorare, oferite de specialistii nostri calificati in domeniul arhitecturii si al amenajarilor interioare. Dumneavoastra va exprimati optiunile, specialistii Kledor fac masuratorile si va ofera solutia optima, in functie de destinatia si traficul spatiului, respectand dorintele dumneavoastra si arhitectura locului respectiv.
  Pe scurt, Kledor inseamna calitate de top la preturi imbatabile, rezistenta si servicii profesioniste de decorare.