Mocheta in dale

Mocheta in dale este folosita in principal pentru amenajarea si decorarea pardoselilor tehnice, deoarece faciliteaza accesul la realizarea cablaturii dintr-un birou, o expozitie, un spatiu de depozitare etc.

De asemenea, este o alegere potrivita pentru spatiile in care accesul cu mocheta in rola este dificil, din cauza configurarii spatiului spatiu intr-o forma neregulata, cu multe colturi, multe piese de mobilier sau utilaje etc.

Datorita versatilitatii si gamei extinse de culori, texturi si materiale, care permit combinatii creative, pline de stil si originalitate, mocheta in dale 50 cm x 50 cm este o propunere din ce in ce mai des folosita si in amenajarile rezidentiale sau cu trafic ridicat de genul expozitiilor, institutiilor de cultura si al showroom-urilor.

Este fabricata din aceleasi tipuri de materiale ca si mocheta clasica. Este la fel de rezistenta si usor de intretinut ca si aceasta, iar calitatea mochetelor in dale comercializate de Kledor este garantata si certificata la nivelul Uniunii Europene.

Pe scurt, avantajele mochetei in dale sunt urmatoarele
  • Usurinta in montare;
  • Cea mai potrivita solutie pentru spatiile tehnice, cu multa aparatura sau mobilier incarcat;
  • Posibilitati nenumarate de combinare a dalelor, in functie de culori, texturi, tipuri de tesatura, grosime a firului, model;
  • Dalele sunt foarte usor de inlocuit in cazul in care sunt deteriorate, fara a fi necesara inlocuirea intregii mochete;
  • Este foarte versatila, dalele dintr-un spatiu se pot schimba si crea diferite modele, fara a fi necesara achizitionarea unei mochete noi
  • Mocheta in dale are ca destinatie pardoselile tehnice ,pentru a facilita accesul in reconfigurarea cablaturii unei suprafete de birou.
  • Mocheta in dale se mai poate monta acolo unde accesul este foarte greu cu mocheta in role ,din cauza gabaritului sau exista multa mobila.